In de spotlight: Manfred Mulder

Ik ben nu een aantal jaren actief binnen Quintus. Mijn dochter Caitlin handbalt sinds haar 8e bij Quintus. Tijdens de start van een seizoen zochten ze nog een coach voor haar team. Dit leek mij wel leuk om te doen.

Na een jaar coachen waren er problemen om voldoende trainers te krijgen. Ik was daarvoor een aantal jaren trainer geweest bij Westland Wil Vooruit bij de jeugd en heb daar ook mijn diploma voor wielertrainer gehaald. Ik ben toen gestart met het geven van trainingen. Destijds bij de D meiden waar Caitlin ook speelde.

Nu sinds 2 jaar ben ik hoofdtrainer bij de F jeugd. Echt superleuk om te doen. Het is bij onze training altijd lekker druk. We proberen met veel plezier en enthousiasme de kleintjes te laten kennismaken met handbal.

Verder ben ik ook kadercoach binnen Quintus. 

Mocht je nog kinderen, kleinkinderen, buurkinderen tussen de 5 en 8 jaar weten die een keer willen meetrainen? Ze zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via JEUGDCOMMISSIE@QUINTUSHANDBAL.NL.

X