In de Spotlight: Dames 3

Wij zijn de nieuwe dames 3 van Quintus en we gaan in de hoofdklasse spelen. Het is een mix van allerlei meiden. Allemaal ongeveer dezelfde leeftijd maar met verschillende achtergronden. Er zitten al moeders tussen en ook meiden die nog studeren. Het zijn allemaal meiden die gestopt zijn met handballen, en de meesten ook van Quintus, maar het toch nog steeds kriebelt. Er komen meiden uit de topsport en ook meiden die al vroeg gestopt zijn vanwege bijvoorbeeld een studie of andere oorzaken.

We hebben wel erg geluk gehad want eigenlijk zou een nieuw team laag in moeten stromen maar wij hoorden dat er in de hoofdklasse nog een plek over was en dat de huidige dames 3 voor ons een poule lager zou willen gaan spelen om ruimte voor ons te maken. Daar zijn wij ook heel erg dankbaar voor en de taart komt er ook zeker aan! 😉

Tot nu toe gaan Chiara Hildebrand, Gwendolyn Yung, Naomi van Beek, Daisy Hage, Lisa Warmerdam, Susan de Bakker, Suzanne van Neijhof, Vanessa van Veen en Maribel de Groot handballen.

We zoeken dan ook nog speelsters en een keeper die bij ons zouden willen handballen. We spelen in de hoofdklasse en we gaan 1x in de week op donderdag avond trainen. Dus meld je alsjeblieft aan!

Daarnaast zoeken we voor die training nog een trainer die ons graag zou willen trainen & op zondag zou willen coachen. Het kunnen natuurlijk ook meerdere trainers zijn!

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!!

Groetjes Dames 3

X