Het sparen kan beginnen!

Afgelopen zaterdagmiddag werden de eerste Jumbo boeken uitgereikt aan Quintus handbal en Quintus voetbal. Beide voorzitters namen het eerste boek in ontvangst van Jumbo Koornneef. De gehele kantine zat vol met enthousiaste leden die graag hun plaatje en persoonlijke boek wilden zien.

Vanaf vandaag (maandag 28 oktober) kan er dan ook echt gespaard gaan worden bij Jumbo Koornneef in Kwintsheul. Misschien ook al gezien op de eerste pagina in het boek de mogelijkheid om gepersonaliseerde artikelen te bestellen.

Gepersonaliseerde artikelen bestellen via de webshop

Je vindt op je gepersonaliseerde album een unieke code waarmee je kunt  inloggen op www.myclubstars.store

Via deze webshop heb je de mogelijkheid om posters, mokken en/of sleutelhangers met je eigen Quintus handbal plaatje erop te kunnen bestellen!! Hoe leuk is dat!!!

WIST JE DAT een gedeelte van het bedrag van alle verkochte artikelen ook nog eens ten goede komt aan onze eigen vereniging? Dus ik zeg bestellen maar…. 😉  Een makkelijkere manier om nu onze vereniging financieel te steunen is er niet .😊

Nadat de besteltermijn (zie het formulier in het album voor de exacte datum) is verlopen, worden de artikelen geproduceerd.

Je moet wel rekening houden met een levertijd van ongeveer 3 weken. Je krijgt een berichtje wanneer je artikel binnen is en die kun je dan zelf ophalen bij Jumbo Koornneef in Kwintsheul. Let op, nabestellen is niet mogelijk!

X