Heren 1 verliest tegen Visé. Lees hier het verslag uit het AD

De mannen van Quintus waren niet opgewassen tegen het Belgische Visé: 33-21. Vooral door een matige eerste helft was de formatie van het technisch duo Hinskens/Van Lier bij de rust met 18-6 al op een grote achterstand gespeeld. Na het wisselen ging het een stuk beter en speelde Quintus met 15-15 feitelijk gelijk.

Coach Van Lier: ,,Door eigen fouten in de aanval leden we veel balverlies in de eerste helft en kregen daardoor veel snelle aanvallen tegen. De dekking was nog wel in orde. De verdediging van Visé was heel goed de eerste helft. Dat maakte het lastig voor ons. De tweede helft  zijn we ondanks veel tijdstraffen toch hard blijven werken en hebben we nog iets van die grote achterstand kunnen goedmaken.”

Bij Quintus maakte A-junior Olav Scholtes met twee doelpunten een prima debuut. Marc de Vreede (4), Jordan Beukman (4), Martijn Poot (3), Ard Vollebregt (3) en Troy Oranje (3) waren de beste schutters. Mitchell Timmermans speelde een sterke wedstrijd in de verdediging.