Heren 1 verliest van gretig Aalsmeer

Afgelopen zaterdag 27 maart stond de uitwedstrijd tegen Aalsmeer op de planning. Na de overwinning tegen Volendam keken we uit naar de volgende krachtmeting. Na het testen voor de wedstrijd, zijn we naar Aalsmeer gereden om daar volle bak te gaan.

Na een wat makke warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Aalsmeer stond met heel wat wijzigingen door blessures met een verjongd team. Vanaf het begin af aan voelde je de gretigheid vanuit Aalsmeer om de wedstrijd te winnen. We kwamen dan ook door een aantal break outs al snel 7-4 achterstand. Door een opleving met prima dekking, Paul met een aantal stops en doelpunten aan onze zijde kwamen we terug tot 7-7. Daarna liepen we voor de rust toch snel achter de feiten aan dat we aanvallend technische fouten maakten, waardoor we wederom makkelijke doelpunten tegen kregen. Ruststand was 16-11.

Tweede helft komen we heel slecht de kleedkamer uit. Aanvallend kwamen we er helaas niet aan te pas. Door goed keeperswerk van Rene de Knegt konden er veel break outs tegen ons gelopen worden en keken we al snel tegen een te grote achterstand aan. In deze tweede helft is er als collectief niet goed gespeeld en dit kregen we ook niet meer ongedaan. Enig lichtpuntje was dat Hidde van Oorschot zijn eerste doelpunt scoorde bij ons.

Aankomend weekend Pasen en het weekend erop krijgen we Lions op bezoek. We moeten nu van de wedstrijd tegen Aalsmeer leren en de lessen hiervan meenemen tegen Lions.