Meld je aan voor de handbalplaatjes spaaractie bij Jumbo Koornneef

Kortgeleden heeft Jumbo Koornneef ons bestuur benaderd om een lokale plaatjesactie te starten waarin onze eigen spelende leden van Quintus Handbal de toppers worden met een eigen plaatje! 

Vanaf 28 oktober 2019 zijn de plaatjes via Jumbo Koornneef in Kwintsheul te sparen. Een superleuk alternatief vinden wijzelf en maar liefst alle spelende Quintus Handbal leden kunnen een eigen plaatje laten maken! 

Maar, opgelet! Rondom de AVG wet- en regelgeving is het volgende verplicht: 

Eenieder die een handbalplaatje wil laten maken moet toestemming geven om zich te laten fotograferen en hier een plaatje van te laten maken. 
Zonder toestemming te hebben gegeven mogen wij je niet fotograferen en wordt er dus ook geen handbalplaatje van je gemaakt. Als je jonger dan 16 jaar bent, dienen je ouders toestemming te geven! 

Er zijn twee manieren om toestemming te geven: 
Via deze link: www://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-hvquintus 
Het is heel makkelijk en kost je max. twee minuten.`

Let op, je moet je toestemming nog een keer bevestigen via de link die je erna in je mail krijgt. (Kan ook in je spam terecht komen)*Vul bij ‘team deelnemer’ de leeftijdsklasse in waarin je volgend seizoen gaat spelen (dus bv. A, B, senioren enz.) Een schriftelijke toestemming via het formulier dat is bijgevoegd. 
Vul bij ‘team deelnemer’ de leeftijdsklasse in waarin je volgend seizoen gaat spelen (dus bv. A, B, senioren enz.) 

Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden). 
Het is niet verplicht om mee te doen aan de plaatjesactie. Je hoeft je hier dan ook niet voor af te melden. 
Op  8, 14 en 15 september zal een professionele fotograaf iedereen die toestemming heeft gegeven komen fotograferen bij Quintus. Wanneer jij met jouw team verwacht wordt, laten we half augustus weten. 

We hopen dat je snel je toestemming geeft en zien je graag tegemoet bij één van de fotosessies! 

X