Glow in the Dark handbal

Vrijdag 23 december jl. stond Quintus Handbal in het teken van Glow in the Dark handbal. Een nieuw evenement voor de D tm A jeugd incl. de rolstoelhandbal.
Met het bedrijf “Blacklightsports” die sportverenigingen geheel omtoveren tot een waar glow in the dark paleis gingen wij aan de slag.

Samen met de Rolstoelhandbal sloegen wij de handen ineen om dit alles tot een succesvol evenement te maken. De badminton wisselde met ons van hal (dank hiervoor) zodat wij in de Eekhout-hal alle ruimte hadden voor de onderlinge wedstrijden.


Theo nam de kantinedienst op zich (Theo bedankt) en Jorg de super gezellige achtergrondmuziek. Scheidsrechters Denise Steringa en Harry Veenhof zorgden voor strak gefloten partijen (zonder scheidsrechters geen wedstrijd, dank toppers)

Coaches en trainers begeleiden enthousiast hun teams in het donker (zonder jullie was dit niet mogelijk). De teams, waar velen veel werk maakten van hun outfit (glow in the dark sminck en sticks, hairspray en zelfs verlichtte rolstoelen), speelden met veel enthousiasme hun wedstrijden.


De B meiden en A/B jongens maakten als afsluiter er een geweldige dolle boel van met elkaar. Zij speelden uiteindelijk met 27 man in het veld. 🤪
En als afsluiter was er voor iedereen een oliebol en warme chocomelk in de kantine. (Bedankt John en Saskia)

Geweldig om te zien wat een fijne, leuke en enthousiaste leden, ouders en vrijwilligers wij weer hebben.

Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid.
Alle vrijwilligers: Theo, John, Saskia, Jorg, Harry, Denise, Nicole, Kim, Lynn A, Maeve, Pien, Louise en Loek bedankt voor jullie inzet en hulp om dit tot een fantastisch groot succes te maken!

Volgend jaar weer!?

Birgitte Eekhout, Sabine Klein en Patrick Peters

X