Jongens en meiden gezocht voor onze F-jeugd

BEN JE TUSSEN DE 5 EN 8 JAAR OUD EN LIJKT HET JE LEUK OM EEN KEER MEE TE TRAINEN? KON DAN NU GRATIS EN VRIJBLIJVEND MEETRAINEN BIJ QUINTUS HANDBAL EN ONTDEK ZELF HOE LEUK DE HANDBALSPORT IS! AANMELDEN KAN VIA JEUGDCOMMISSIE@QUINTUSHANDBAL.NL.

De F-trainingen en wedstrijdjes zijn superleuk voor de kids, omdat ze op een hele speelse manier het handbalspel leren kennen en eigen maken. Daarnaast is handbal natuurlijk de allerleukste teamsport; snel, actief, behendig en sociaal!

De training voor de nieuwe F-jeugd is op donderdag van 16:00 tot 17:00 uur op het buitenveld. Op dinsdag trainen de ‘grotere’ F-kids van 16:00 tot 17:00 uur, ook op het buitenveld. De groep is in tweeën gesplitst i.v.m. de coronamaatregelen. 

Het is het handigst als de nieuwelingen op donderdag aansluiten. Mocht dat niet lukken kan het vast ook op dinsdag, alleen is dat in overleg met de trainer. Stuur daarom een mail naar jeugdcommissie@quintushandbal.nl met jullie aanmelding (bij voorkeur met geboortedatum, dan kan direct beoordeeld worden in welke leeftijdscategorie de kids vallen).

X