Eindelijk weer handballen

Na een lange afwezigheid van wedstrijden van ruim 5 maanden is er afgelopen weekend de eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen SEW in corona tijd. Bijzonder dat dit de vijfde wedstrijd is na een jaar. Er waren al vier competitie wedstrijden gespeeld in september, maar zoals ieder weet viel al snel de competitie stil vanwege de tweede corona golf.

Wat kan je dan verwachten als speelster of als begeleiding met de eerste wedstrijd?
De wedstrijd werd door de speelsters echter ervaren als een echte wedstrijd, waarbij zelf de gezonde spanning voor de wedstrijd zichtbaar was. De inzet was prima en de wedstrijd kenmerkte zich als één met goede, maar ook mindere momenten.
Vond het een plus dat conditioneel we weer op het goede spoor zaten en dat patronen weer herkenbaar werden voor iedereen en soms gelukkig ook goed werden uitgevoerd.
Ook werd de wedstrijd gebruikt om jonge speelsters de kans te geven om zich te laten zien op het hoogste niveau en zij pakte dit uitstekend op.

Goed  om te zien dat na 5 weken van training de honger naar wedstrijden groot is en dat we met de groep kunnen werken tijdens de trainingen aan details en scherpte voor een wedstrijd. Voor zo’n eerste wedstrijd  kunnen we niet meer als tevreden zijn. En een grote pluim naar de vrijwillig (st)ers  die de groep al die afgelopen weken  ondersteunen.

Met een vriendelijke groet,

Rene Zwinkels

X