Einde seizoen nadert

Seizoen 2020/2021 is voor ons allen een uitdagend jaar geweest. Momenteel wordt er gelukkig weer gehandbald en is er weer bedrijvigheid in en om het Quintus complex. We bedanken alle leden en vrijwilligers voor het gestelde vertrouwen en hulp die we het afgelopen jaar hebben ontvangen.

Jullie vinden het belangrijk dat de activiteiten waar Quintus Handbal voor staat, behouden moet blijven en willen dat ondersteunen. Wij hebben dat ondervonden doordat nagenoeg alle leden hun contributie hebben betaald. Wij danken jullie hier enorm voor!!

Binnen het bestuur wordt nagedacht over compensatie voor deze leden. Een belangrijk onderdeel voor de bepaling van compensatie zijn de te ontvangen bedragen van de overheid. Duidelijkheid hierover laat nog even op zich wachten. Wij streven ernaar tijdens de ALV seizoen 2021/2022 op 15 september het totaaloverzicht te presenteren en dan te bepalen hoe wij de eventuele compensatie concreet kunnen maken.

Quintus handbal is een zeer gerespecteerde handbalvereniging. Dit merk je vooral als je mensen spreekt buiten onze vereniging om. Het respect dwingen wij o.a. af door de grote inzet van onze vrijwilligers. Als bestuur vinden wij het belangrijk dat vrijwilligers plezier hebben en dat ieder doet wat hij/zij leuk vindt en/of dat je iets doet waar je je in wilt (door)ontwikkelen. Bij Quintus handbal kunnen wij, als topvereniging, op al deze gebieden aan deze wensen voldoen. Quintus handbal biedt een platform waar ieder zich kan ontwikkelen, ervaring op wil doen of juist kunt inzetten. Wil je je vakkennis uitbreiden?  Wil je eens iets anders uitproberen? Wat is leuk? Waar haal ik mijn plezier uit? Hoe vul ik mijn sociale verantwoordelijkheid in? 

We hebben een paar mogelijke combinaties hieronder vermeld:

Ontwikkeling/Beroep/Ervaring                  Bijpassende commissie Quintus Handbal

Communicatie adviseur of PR afdeling   –  PR/Communicatie

Projectmanagement                                   – Evenementen commissie/ Toernooi/Vet Heuls

Psychologie/Werken met kinderen          – Scheidsrechter/Coach/Trainer

Manager/Directie                                       – Bestuur Quintus Handbal/Jeugdcommissie/STQ

Personal assistent                                        – Secretariaat/bestuur

Sales account manager                              – Sponsorcommissie

Het ontwikkelen stopt niet als je jong bent maar is een constant proces dat op alle leeftijden van toepassing is. Wil je eens aan een ander vakgebied ervaren? Dat kan bij ons!

Voor het nieuwe seizoen hebben wij een aantal functies beschikbaar . Wil je, samen met ons, verder bouwen aan een mooie vereniging,  meld je dan aan bij de vrijwilligerscommissie voor een oriënterend gesprek. 

Nanda van Soest en Judy van Adrichem komen graag met je in contact – vrijwilligerscommissie@quintushandbal.nl

Fijne zomer!

Eric van Steekelenburg / Voorzitter Quintus Handbal

X