Jan van Kester geslaagd voor EHF Mastercoach

Samen met Nederlandse- en Belgische collega trainers zoals Frank van Ommen, Fred Michielse, Rolf Schulte, Gino Smits, Natasja Bekker, Arthur Langendijk, Peter Portengen en Luc Boiten(B) heeft Jan van Kester de opleiding tot Mastercoach gevolgd. Afgelopen weekend verdedigde Jan zijn scriptie met als onderwerp:

De leeftijdsinvloed op de selectie van (handbal)talenten

Deze verdediging was de laatste fase van de cursus die zich voornamelijk in lange maandelijks georganiseerde weekenden afspeelde.

Docenten waren altijd bijzondere specialisten uit binnen en ook buitenland (Spanje, Duitsland en Denemarken). Ook het netwerken met de internationale collega’s zorgde ervoor dat nieuwe inzichten met elkaar gedeeld werden.

De verdediging van Jan zijn scriptie was online. Dit is natuurlijk bijzondere en nog onberekende wijze van examineren. Maar Jan is daar goed doorheen gekomen en mag zich nu EHF Mastercoach noemen. Jan wat een fantastische prestatie. Je mag hier erg trots op zijn. Wij, als vereniging, vinden het bijzonder dat jij met zoveel handbalkennis al zoveel jaren deel uitmaakt van onze vereniging. De opgedane kennis zal dan ook zeker Quintus ten goede komen.

Gefeliciteerd Jan met deze geweldige prestatie!

Namens het bestuur

Eric van Steekelenburg

X