Dit weekend geen handbalwedstrijden bij Quintus

Beste leden, vrijwilligers en andere geïnteresseerden, 

Afgelopen donderdagmiddag zijn we geconfronteerd met het feit dat het Quintus accommodatie bestuur heeft besloten om het Quintus complex per vrijdag 3 december 17.00 uur te sluiten. Dit met o.a. als reden dat het handhaven van de corona richtlijnen (CoronaCheck) niet goed mogelijk is en op het moment dat het niet goed wordt uitgevoerd de beheer van de accommodatie hier dan aansprakelijk voor gesteld kan worden. 

Donderdagmiddag is er door het handbal bestuur direct contact gezocht met de gemeente, accommodatie bestuur en het NHV. ‘Het NHV was heel duidelijk de wedstrijden moeten doorgaan.’ 

Vanuit de gemeente zou er verder overlegd worden met de burgemeester. Donderdagavond heeft het Quintus handbal bestuur overleg gehad en was iedereen het er unaniem over eens we moeten blijven handballen. En laten we kijken hoe we met het accommodatie bestuur tot een oplossing kunnen komen. 

Vrijdag rond het middaguur is er overleg geweest tussen het Quintus accommodatie bestuur en de gemeente en daar is helaas uitgekomen dat het accommodatie bestuur blijft bij hun besluit. Het handbal bestuur heeft nog geprobeerd om hen op andere gedachte te brengen, maar dit is vooralsnog niet gelukt.  Dit houdt niet in dat we nu stoppen en ons hierbij neerleggen. Als handbalvereniging zijn we verplichtingen aangegaan die we nu niet kunnen nakomen en daar balen we enorm van.  We blijven daarom in gesprek met het accommodatie bestuur om toch tot een oplossing te komen. Dit lukt alleen helaas niet voor dit weekend.

Wat houdt dit concreet voor dit weekend in

– Uitwedstrijden gaan wel gewoon door.

– Alle thuiswedstrijden gaan niet door.  

We zouden heel graag met een andere berichtgeving bij jullie terug zijn gekomen, maar helaas. Mocht er nieuws zijn, laten we dit direct weten.

Het Quintus handbal bestuur

X