Dames 2 verliest van de reserves van SEW

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen de reserves van SEW op het programma, thuis werd redelijk eenvoudig gewonnen. Uit moet je altijd maar afwachten welke speelsters op het wedstrijdformulier van een opleidingsploeg staan.

In het begin gaat het nog redelijk gelijk op, beide ploegen spelen vrijuit en scoren om en om. Toch loopt SEW 2 naar mate de eerste helft vordert uit naar een comfortabele voorspong. Quintus 2 speelt slordig en verzuimt 100% kansen af te maken. Ruststand 18-12.

Na een donderspeech in de kleedkamer is de beleving totaal anders. Voor elke meter wordt geknokt en langzaam loopt Quintus 2 in. Verder dan 3 doelpunten laat SEW2 het niet komen. Dan vloeit langzaam de energie weg uit de ploeg uit de ploeg uit het Westland. Ook nu weer wordt het maken van technische fouten en het missen van kansen de ploeg van Quintus fataal, SEW speelt de wedstrijd makkelijk uit en houdt de punten in Wognum. Einduitslag 34-26.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “We hadden onze dag niet vandaag. Alles wat er mis kon gaan ging mis, kortom het was vandaag gewoon niet goed genoeg. Snel vergeten en door naar de volgende wedstrijd.”

We zouden afgelopen zondag tegen Foreholte spelen, maar door teveel besmettingen bij de ploeg uit Voorhout is de wedstrijd verplaatst naar Donderdag a.s. De wedstrijd begint om 20:45 in de Eekhouthal.

X