Dames 2 houdt zicht op plek in de eerste divisie

ZAP vecht voor elk punt voor lijfsbehoud in de eerste divisie, Quintus 2 is gebrand om de tweede plek te veroveren op de ranglijst, genoeg ingrediënten om er eens goed voor de te gaan zitten in sporthal de Eekhout.

De ploegen starten wat nerveus aan de wedstrijd, maar het is Quintus 2 wat het voortouw neemt. De ploeg uit Kwintsheul loopt in het begin al makkelijk weg, maar ziet ZAP toch aanhaken. Naar mate de eerste helft vordert neemt het krachtsverschil toe en neemt Quintus2 afstand. Ruststand 17-10.

De tweede helft laat eenzelfde beeld zien, ZAP is niet bij machte om het de ploeg uit Kwintsheul echt lastig te maken. Quintus2 blijft er lustig op los scoren en dat zorgt ervoor dat ZAP niet dichterbij kan komen . Einduitslag 38-26.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “Wederom een mooie overwinning, nog 4 finales te gaan en dan maken we kans op die begeerde 2de plek.”

Zaterdag 21/5 speelt de ploeg uit Kwintsheul een uitwedstrijd. De derby tegen VELO staat op het programma, die wedstrijd begint om 19:00 uur in de Velohal in Wateringen.

X