COLLIN DE VETTE STOPT EIND VAN HET SEIZOEN BIJ QUINTUS

Collin de Vette stopt aan het einde van het seizoen bij Quintus. De pas 26-jarige handballer heeft te veel last van steeds opspelende scheenbeenblessures. ,,En verder vind ik het gewoon mooi geweest.”

De linkshandige schutter speelde vanaf de jeugd bij de Heulse club en promoveerde en degradeerde daarmee naar de BENE-League. 

Hij maakte twee jaar geleden een uitstapje naar BENE-Leagueclub Volendam, maar keerde na één seizoen weer terug bij Quintus. 

De afgestudeerd jurist Insolventierecht werd achtervolgd door blessures en ziet vanwege zijn werkzaamheden ook geen kans volgend seizoen het intensieve trainingsprogramma bij Quintus te volgen.

De Vette: ,,Dan kan ik beter nu mijn beslissing bekend maken, want dan kan de technische staf daar rekening mee houden bij het aantrekken van nieuwe spelers.”

De Vette is de tweede linkshander, die stopt bij Quintus. Onlangs maakte ook de linkshandige opbouwer Yannick Boers bekend er aan het einde van het seizoen een punt achter te zetten vanwege studie en drukke werkzaamheden. Eerder al werd Stan Zwinkels, óók linkshandig, al ingelijfd door Aalsmeer.

AD SPORT/PETER LOTMAN   

X