We zijn genomineerd voor Club van het jaar. Breng vandaag nog je stem uit!

Afgelopen week is onze voorzitter Eric van Steekelenburg geïnterviewd door Indebuurt. Het ging hier over de nominatie van Quintus Handbal voor ‘Club van het Jaar’. Klik op het artikel om het gehele verhaal te lezen.

Van 19 april tot en met 24 mei willen wij jullie daarom ook vragen om op Quintus Handbal te stemmen. Hoe?
1. Ga naar www.clubvanhetjaar.nl
2. Kies voor je favoriete club
3. Breng je stem uit
4. Via de toegezonden e-mail moet je nog wel even je stem bevestigen

Achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar
Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk.

Rabobank is vanaf haar oprichting nauw betrokken bij clubs en verenigingen. Dat komt omdat zij als coöperatie ook een soort vereniging of club is. Daarom heeft Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. We roepen alle clubs op om hun veerkracht zichtbaar te maken, anderen daarmee te inspireren en de waardering en erkenning te krijgen die ze verdienen.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

X