Begeleidster damesselectie: iets voor jou?

Onze damesselectie is voor komend seizoen op zoek naar twee enthousiaste begeleidsters. Voor zowel Dames 1 als voor Dames 2. Wat zoeken we? Iemand die graag alles wil regelen voor een van onze damesselecties. Een echte spin het web!

Op de eerste plaats ben je vertrouwenspersoon voor de speelsters. Je bent hét aanspreekpunt van Dames 1 of Dames 2. Fijn is het dan ook als je naast de wedstrijden regelmatig aanwezig kunt zijn bij de trainingen. Om alles in goede banen te leiden werk je nauw samen met de stafleden van de damesselectie.

Naast het aanspreekpunt voor de dames en staf zijn er ook organisatorische taken die horen bij deze functie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan; het maken van de planning ter voorbereiding van het seizoen samen met de teammanager, het regelen van alles rond de wedstrijden (vervoer, tenues, vertrektijden), maar ook het ontvangen van de tegenpartij en scheidsrechters bij thuiswedstrijden. Verder ben je aanspreekpunt voor de zaaldienst, tijdwaarnemers en omroepster. Een hele diverse functie waar je met het team invulling aan kan geven.

We komen graag met iemand in contact die interesse heeft in deze functie. Met het bovenstaande schetsen we wat de functie ongeveer inhoudt, maar in een persoonlijk gesprek lichten we dit heel graag toe en horen we graag hoe jij deze functie zou willen invullen.

Aankomend seizoen starten we een nieuwe staf en zouden jou hier ook bij willen verwelkomen. Je kunt contact opnemen met Jeroen Warmerdam – jeroen.warmerdam@quintushandbal.nl mocht je interesse hebben.

Aankondigingen nieuwe trainers komend seizoen: nieuwe trainer DS1 en nieuwe trainer DS2

X