Alex Curescu en Dirk Loose ook volgend jaar aan de slag bij Quintus

Zowel Dirk Loose als Alex Curescu zijn beiden het afgelopen seizoen zeer betrokken geweest bij de ontwikkeling aan de dameskant. Dirk gaf één keer in de week training aan de dames A-selectie en Alex was trainer/coach van dames 3. Beide heren sluiten het seizoen zeer succesvol af: Het A-team is namelijk dit jaar Nederlands Kampioen geworden en de dames van dames 3 zijn kampioen geworden in de Hoofdklasse en promoveren komend seizoen naar de tweede divisie.

Dirk Loose

Nadat Celine Michielsen (Dames A1) en Willem-Jan Ruder (Dames 2) hadden aangegeven te stoppen met hun functie, is er direct gezocht naar passende vervanging. Dirk Loose is voor komend seizoen aangesteld als trainer/coach voor Dames 2 en Alex Curescu gaat de dames A-selectie onder zijn hoede nemen.

CV Dirk Loose

Dirk Loose komt uit Brabant en heeft bij verschillende verenigingen getraind en gecoacht, waaronder HV United Breda, OHC, PSV Handbal en de laatste twee jaren ook bij onze vereniging. Daarnaast is hij de afgelopen 6 jaar hoofdtrainer geweest bij Handbalschool Brabant voor de MB-jeugd.

Alex Curescu / foto Paul Vis sr.

CV Alex Curescu

Alex Curescu heeft al meer dan 20 jaar ervaring als trainer/coach. Ook binnen Quintus is Curescu geen onbekende; vanaf 2012 heeft hij verschillende malen aan het roer gestaan bij Dames 1 en Heren 1. Daarnaast is hij bij enkele clubs in het land als oefenmeester actief geweest, zoals VOC, SEW en VELO. Vorig jaar heeft hij nog een uitstap gemaakt naar CS Universitatea Cluj Napoca in Roemenië.

We wensen Alex en Dirk veel succes in hun nieuwe rol.

X