Afsluiting seizoen A-selectie

Afgelopen zondag 19 juli was de seizoensafsluiting van de A-selectie 2019-2020. Om 10.30 uur het koffie-uurtje bij onze inloopshirt- en tassensponsor Fratelli uit Naaldwijk. Er werd van een 4-tal speelsters echt afscheid genomen. Nikki E en Kim kunnen door hun studies het handballen niet meer combineren en Isa en Xenna hebben besloten te stoppen met handballen. Van alle speelsters werd individueel afscheid genomen.

Ook het begeleidingsteam valt deels uit elkaar, Menno wordt hoofd jeugdopleiding meisjes bij de club en ook Barbara en Richard gaan iets anders binnen de club doen. Hun functies worden binnenkort bekend gemaakt. Theo blijft ook volgend jaar de keepers begeleiden van A en B jeugd. Met een korte impressie van het gekke maar toch redelijk succesvolle afgelopen seizoen – winnaar Supercup 2019, vice-SauerlandCup winnaar en diverse goede prestaties op de binnenlandse toernooien en tijdens de landelijke beker – besloten we het openingsgedeelte van de dag.

Na afscheid van de ouders te hebben genomen konden we aansluiten voor de “Fratelli-lunch”, uitstekend verzorgd door maitre Ralph en zijn personeel. Vervolgens ging de reis van Naaldwijk naar Kwintsheul waar bij de Jachthaven het laatste gedeelte van de afsluiting op een “Westlander” werd doorgebracht. Het was weer een heerlijk “rondje Westland”! Alle organisatoren bedankt, fijne vakantie, tot in augustus en blijf allemaal gezond.

X