Afsluiting NL League

Zondag 30 mei stond er voor Heren 1 de uitwedstrijd tegen Hurry Up op het programma. Dit was onze laatste wedstrijd in de NL League van dit seizoen.

Na een goede eerste helft, waarbij de ruststand 9-9 was, bleven we hard werken, maar was Hurry Up sterker en hebben we verloren met 26-20.

Deelname aan de NL League was voor ons leerzaam, waarbij we hebben kunnen wennen aan het niveau van de top in Nederland. De meeste wedstrijden gingen verloren, echter hebben wij het onze tegenstanders bij vlagen behoorlijk lastig kunnen maken, met als hoogtepunt de winst in de thuiswedstrijd tegen Volendam. 

Komend seizoen hopen we dat we die lijn kunnen doorzetten, zodat we hier en daar voor een verrassing kunnen zorgen.

De komende maand gaan wij nog door met trainen en vanaf 31 juli zal de voorbereiding gaan starten voor het komende BeneLeague seizoen. Wij hopen dat we heel snel, op een veilige, verantwoorde manier, weer voor publiek mogen spelen.

Via deze weg willen we iedereen bedanken die deelname aan de NL League mogelijk heeft gemaakt, zoals het coronateam, de testers en Loek. Een extra bedankje is er voor Jolanda die naast haar inzet als coronacoördinator ook de spil in het web was richting het NHV, de GGD en de spelersgroep.

Dit seizoen nemen we afscheid van Collin de Vette. Gelukkig hebben we afgelopen weekend onze eerste versterking voor het nieuwe seizoen (Jordi van Erp) aangekondigd en we hopen dat we de komende weken nog meer versterkingen naar buiten kunnen brengen.

Verder heeft Yannick Boers besloten om nog een jaar bij ons te blijven handballen. Eerder meldde Yannick te gaan stoppen na dit seizoen, maar is toch terug gekomen op zijn besluit.

Ron Gram – begeleider Heren 1

X