Corona richtlijnen

Informatie voor het bezoeken van het Quintus complex per 25 september 2021:

Publiek bij de wedstrijden

Per zaterdag 25 september zijn er geen beperkingen voor het bezoeken en beoefenen van (competitie)wedstrijden. Let op: voor de wedstrijden van onze Heren 1 en Dames 1 geldt dat er gevraagd wordt bij het betreden van de hal om een Coronatoegangsbewijs. De overheid heeft deze regel bepaald voor topsport wedstrijden, zoals de BENE-League, HandbalNL League, Europese wedstrijden en de Eredivisie, en daar vallen onze eerste teams onder.

 

Basisregels en 1,5 meter afstand

De basisregels blijven onverminderd van belang, ook als je al gevaccineerd bent. De basisregel ‘verplicht 1,5 meter afstand houden’ verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven. Om de handbalsport veilig te kunnen beoefenen is het advies om regelmatig je handen te wassen, te hoesten en niezen in de elleboog, geen handen te schudden en bij klachten thuis te blijven en je te laten testen.

 

Meer informatie over het Coronatoegangsbewijs is hier te vinden.

 

Bezoeken sportkantine

We willen je vragen de regels ter plaatse zoveel mogelijk op te volgen. Bestel, betaal en verlaat daarna de kantine om iedereen zoveel mogelijk ruimte te geven iets te kunnen bestellen.

 

 

X